Copy of web content; pictures are not copied

Forum for the support and discussion of KNote and KNetFramework

Copy of web content; pictures are not copied

Postby crucero » Thu Mar 17, 2011 1:05 am

First of all thanks to the programmer (John?) of this great program! I face the problem that pictures are not copied from the web! :-( I tried IE 8, Opera 10, Firefox 3.6 etc on different computers. Even if I copy an image alone it will not paste into KNote? Thanks for your help and keep up the good work!
crucero
 
Posts: 1
Joined: Thu Mar 17, 2011 12:56 am

Re: Copy of web content; pictures are not copied

Postby admin » Fri Mar 18, 2011 12:47 pm

Crucero:
We are glad u like KNote.
Could you post the URL of the page that u had trouble pasting into KNote? We are happy to take a look.
As a general rule, please be as detail as possible for bug reporting. For example, please include your OS, KNote version, and the steps to reproduce the bug.


Thanks
Admin
admin
Site Admin
 
Posts: 9
Joined: Tue Nov 16, 2010 4:51 pm

Re: Copy of web content; pictures are not copied

Postby deloresquade » Thu Aug 04, 2011 7:37 pm

Hi there - I am having the same issue. I am using Firefox 5.1 and the URL of the image is:

http://www.cityofconway.com/departments ... /river.jpg

I also cannot copy/paste into KNote (the paste option does show up in the context menu; however the icon isn't a selection icon, it is a straight vertical line and does nothing upon selection).

Thanks!! I am looking forward to exploring the other options (I just installed..)

Feel free to email me your response.

dq.
deloresquade
 
Posts: 3
Joined: Thu Aug 04, 2011 7:31 pm

Re: Copy of web content; pictures are not copied

Postby deloresquade » Thu Aug 04, 2011 7:48 pm

FYI - I restarted Knote and the image showed up.

dq.
deloresquade
 
Posts: 3
Joined: Thu Aug 04, 2011 7:31 pm


Return to Support Forum

cron